Знову м сяць над хмарами

Нина Петриченко
Знову місяць над хмарами,
Знову війни і кров.
Те, що зветься державою
Та втрачається знов.

Наболіло, надмухало,
У моєму краю.
Не втішайся наукою
Коли жаль без жалю.

18.09.2021