В його очах я бачу!..

Юлия Языкова Степко
В його очах я бачу всесвіт
Такий безмежний, зореквіт,
Тепло від наших теплих бесід
І наш улюблений бісквіт .
В його очах безмеж любові ,
Ранкові, сонячні лучі,
Надійність захисту від болю,
І вогник пристрасті вночі.
В них відображення є сміху
Дітей щасливих, наших душ,
Мандрівок спільних разом, втіху,
І як летиш до нас чимдуж.
В його очах наш всесвіт цілий
І дні майбутнього життя,
Тримаєш за руку сміливо,
В твоїх очах щаслива Я!