В Романа Тесли янгол на плечi...

Светлана Груздева
В Романа Тесла янгол на плечi --
Вiн не сприйма це як винагороду.
Пилок яскравий, що пiдкреслить вроду,
Не порiвняти з крильцями в парчi…
Та здалека все ж вiдчуваю я:
За зморшки, наче променi вiд сонця,
За очi -- чистi  озерця до донця --
За те, що друзiв має вiн, краян,
За те, що вигляд до вподоби всiм,
Я уявлю: ми разом не ввi снi…

...Бажала б запитати: допомiг
Вподовж рокiв цей янгол-оберiг?..


21/09/2021
Аватар – фотопортрет
Романа Тесли из Фейсбука