Перемога?

Лина Зыбина
Здатись - це не програти,
здатись - це вчасно спинитись,
втриматись від того азарту,
де перемозі ніяк не здійснитись.
В цьому і є правильний шлях -
у поразці перемагати,
обирати не біль і не страх,
а кінець, який буде без втрати.
Програвати умовно, вигравати по факту -
очевидним здається до жуті...
Кожен раз все ж продовжиш вважати,
що не був настільки могутнім,
що існує тільки ва-банк:
все отримай, або зовсім нічого.
Ця перемога - проклятий маяк...
та єдине світло навколо.