Як би не вмер вiд переляку

Боб Жмуркин
***

Як би не вмер вiд переляку
Побачив променi краси
Хвостом вилявши як собака
Коли бажає ковбаси

Вона же свiтло-берегиня
А я бешкетник i блазнюк
Літає без мітли богиня
Вмить перетворить: я – пацюк

150921