Я сподiвався, що люблю

Владимир Багарт
Я сподівався, що люблю,
А виявилося - ні
Я за красу її терплю,
А так, туга в мені

Вона і думає не так,
Не те, щось говорить
У мене ж слів і ласки брак
Та й серце не горить

Мені б про це сказати їй
Мовляв, прости, за все,
Ось так життя, від наших мрій,
В нікуди нас несе.

Ми вже в оточенні рідні,
Проносяться роки
І сниться, іноді, мені
Як я просив руки.