Камени

Александр Шевченко 62
Як в Біблії, збирать каміння -
Рано, чи пізно прийде час,
Що десь кидали ми не раз,
І, чи є докори сумління?

Ті брили, що в душі живуть,
Не допоможуть щось забути,
Того, що вже не повернути,
Не можна все зібрать, мабуть...

Бо ж Бог людей застерігає -
Не завжди камінь кидать треба,
І з ним не варто йти до неба -
Ніщо там душу не зрятує...

#ШевченкоАлександр1962