У звезды

Валерий Квачев
У ЗВІЗДИ

 "Гості бувають, з якими ми пишемо. Заходять Юра Рибчинський, Петя Мага..."(з інтерв'ю)

Зійшлись до купи Юра й Петя.
Гукнули Пашу: - Будеш, третім?!
А Паша кинув сапку в глину:
- Ой, ніколи!)))
Полю малину...
Ідіть ви в лазню! Потихеньку...
іспанські яблука... гниленькі...
самі обмийте, у фонтані.
Бо в мене ще он агрус - в чані,
картопля...
покроплю жуків
і поганяєм їжаків...
тихесенько, бо там Валєра(видра*)
дрімають з Геною(сторож*) в вольєрі.
Всю ніч ревли на дві октави,
В Марини нехватило кави...
Відсунь там, Петю, з гноєм тачку,
та не спугни, ту дику качку!
То вам не "птаха білокрила"...
Вона в мене на яйця сіла...
Ви там по клавішам - не сильно.
Там всьо - на нотах!
Всьо стєрільно...
Блищить хурма червонобока...
Та й ми - ще козаки нівроку:
"Капуста" Ваша - наші бренди,
і мертвим бджолам
вік не вмерти!
І хай там, в тренді, ще Монатік. Він потрендів, а... мій - Хрещатік!
Як не крути, а три звізди
одній завжди дадуть ...дорогу.
В народні - треба дорости!
Ой, агрус...
      підгорів...
                їй богу!

Так! Юра, ти шари коти...
та починай писать хіти!)))
Вся Ходосієвка чека.
Про що? Та, хоч, про їжака!)))

Валєра К(не видра) вересень 2021