З блискавичною швидкiстю..

Боб Жмуркин
***

З блискавичною швидкістю
Йдуть до нас квітів пахощі
З нескінченною кількістю
Всі вони літа святощі

Хто обряди тут здійснював
Пiд час жертвопринесення
Таємничий світ містики
Від гріхів душі зречення

170921

На фото: картина Ольги Ковтун (Киев)