Десь тепло, а у нас вже Осiнь

Владимир Багарт
Десь тепло, а у нас вже Осінь
Додалися до масок парасолі
Ми бачимо все рідше в небі просинь,
Хоча, стоять дерева ще не голі

Знаходжу «Март» серед телеканалів
Про Миколаїв, щось мені розкажуть
Ти зірка блогів, чатів і порталів
А може, раптом, тебе десь покажуть

А там ОСББ, і щось про мера,
Тролейбуси, трамваї і дороги,
Вселяє потім нам якась гетера
Що горщики випалюють не Боги.

Ще не знаходжу телепередачі
І знову, щось шукаю в інтернеті
Невже я зовсім вже такий ледачий,
Що, все не по мені на цій планеті.