На вулыци нич

Вера Кириченко
На вулиці ніч

На вулиці ніч. В небі зіронька сяє.
Нагадує знов про щасливу весну.
Чи знову зустрінемось? Хто його знає?
З думками про тебе я миттю засну.

Присняться мені твої карії очі
І ніжні обійми, в якіх потону.
Від сну прокидатися я не захочу,
Щоб знову відчути  в душі пустоту.

Бо наші дороги, на жаль, розійшлися.
У кожного з нас певне склалось життя.
Але наша зустріч назавжди лишиться
У пам’яті нашій на все майбуття.

На вулиці ніч. В небі зіронька сяє,
І ніжністю серце моє наповняє.