Нарциси Тюльпани Фiалки Пiвонiя

Боб Жмуркин
***

Нарциси
Iсторії всi риси
Тюльпани
Неписані романи
Фіалки
Їх заплетуть русалки
Півонія
Ранкова  космогонія
О ліліє
Ти запитай Верґілія
Петунія
На жаль в тобi живу не я
Де iриси
Цi віршові  папіруси
А виноград
Багатоокий райський сад

170921

На фото: картина Ольги Ковтун (Киев)