Любляче серце

Людмила Дзвонок
Любов моя із карими очима,
Сумую я - на це ж бо є причина,
Вона не поряд, а в далекім краї,
Ось тому я зітхаю і зітхаю...

Закрив ковід всі рейси, всі польоти,
Оце й сиджу, мені не до роботи,
Та розкисати все-таки не треба,
Я помолюся, хай почує небо,

Хай чують небеса, Небесний Отче,
Що дві душі зустрітися так хочуть,
Він й Сам любов, то Він і зрозуміє,
Що цей ковід лиш горе людям сіє!

- Господь Ти наш, то змилуйся над нами,
Над доньками Твоїми та синами,
Дай сім'ям бути поряд, всім коханим,
Чим швидше дай зустрітися з бажаним!

Стою перед Тобою на колінах,
В ім'я прошу Ісуса, Твого Сина,
Прости Ти нас, пошли нам охорону -
Ковід хай знищиться, не буде більше стону!

Велике дякую і вірою приймаю
Все, що просила - ти здійсниш це, знаю,
Дітей Ти чуєш і відповідаєш,
Бо любляче в Собі Ти серце маєш!               
           24.09.2021.