Только ты меня не забывай

Елена Роус
Тільки ти мене не забувай ,
На уламках щастя не танцюють ,
Як дозволить серце , то кохай ,
Розставання дУші не святкують .

Тільки ти мене не відпускай ,
Назавжди , надовго,на життя ,
Залишайся в піснях,не зникай
Першого кохання почуття .

Тільки ти мене не розлюби ,
В спогадах хоча б залишся разом ,
І таємно від усіх люби ,
Бо кохання не минає з часом .

Тільки ти мене не забувай ,
І лунає : « Люблю , не забуду …»
Все мине , а ти мене кохай ,
Я завжди твоєю тільки буду .