Я-чудовий

Наталия Голомоза 2
Я- чудовий,я справді чудовий,
Я-дитина (ого!) неба Творця,
І колаж різнокольоровий-
То чудова ідея Отця!

І квадрат,і трикутник,і коло-
Всі цікавинки Бог мені дав.
Надзвичайні картини навколо,
Щоб Його я в житті пізнавав.

Як не дякувать сильно Ісусу,
Як не славити славне ім'я?!
Щирим серцем Йому поклонюся,
Присвячу час,і душу,й життя.
21.09.21