Осiннiх вулиць зрie чарiвництво

Владимир Багарт
Осінніх вулиць зріє чарівництво
Можливо здійснення якихось, навіть, мрій
Не залишайте планів будівництво!
Нехай все так залежить від подій

Нехай, часом, дев'ятибальні хвилі
Здається, що закінчився ресурс
Навколо, все твердять: - "Життя на схилі"
А ми йдемо на мрії нашої курс.