Родина

Людмила Прилуцкая
Люди звикли здавна' рідним краєм пишатись,
Мила кожному рідна його сторона,
На чужині щоночі краї рідні сняться,
Бо у кожного з нас Батьківщина одна!...

Я в своєму селі знаю кожну стежинку,
Через те, що мій край, моє рідне село...
Знаю кожну людину, куточок, хатинку,
І люблю і душею шаную його....

Од безкрайнього степу до сивого гаю
Пролягли, мов судини, життєві шляхи...
Хочу долю щасливу для рідного краю,
В небі мирному сонце на довгі роки!...

27.09.21