Залатуй усинь

Фаниль Асфаров
Падал яфрак на зимля
Бик матургына тихунька
Битемдэ счастье миндэ
Уйна висила гармунька.

Бию койлэрен играй син
Душа ачылып китсен
Солнце актык пацилуем
Онутмас булэк итсен.

Падарык ни зажимай син
Всим кешегэ тарат син
Пусть аларда улыбнутса
Бар кемне лубит усинь.