Вона не любила осiнь

Шморон Наталия
Вона не любила Осінь
І пісню дощу голосну...
Тоді Він квіти приносив ,
Щодня дарував їй Весну...

Вона любила ромашки,
( та й трави усі польові ),
А ще, залізала підпашку,
Коли  Він  дивився TV...

Ходила ледь на носочках
Якщо Він  удень засинав,
І спала в його сорочці, 
Коли десь далеко бував  ...

Вона поверталась пізно,
Уже весь будинок спав,
Лиш Він , (у звичці залізній),
Без неї ...не засинав ...

Вона довго спала вранці ,
А Він милувався й мовчав...
Коли Вона  мерзла в пальці -
Він подихом їх зігрівав...

Як вечір лягав на роси ,
Як день Його геть зморив,
Він носа ховав  Їй в коси
І просто ... боготворив...

...От так вже півсотні років,
В кімнаті горів камін,
Й тулилися бік до боку, 
Щасливі -... Вона  і Він ...