Нiкiтi Черницькому з нагоди Дня народження

Клавдия Дмитрив
День уродин святкуєш сьогодні,
Це квітуча пора золота.
«Будь щасливим»,  – так кажуть в народі.
Та й які ж бо твої ще літа?

Ще лиш двадцять один за плечима,
Та багато є мрій і думок,
Все сприймай і душею  очима,
А ще зважуй щоразу свій крок.

Ти є красень й батьківська утіха,
І втішаєш поступками всіх.
Голос щастя все чується стиха,
Бо до нього твій шлях і проліг.

Хай дороги не будуть крутими,
Та й петляють в країну надій,
Попрямуєш дорогами тими,
Хай не стріне тебе буревій.

Нехай Ангел покаже дорогу,
Що вестиме до щастя завжди,
Хай відверне неспокій-тривогу,
То й сміливо до мрій своїх йди.

Все у тебе, повір мені, вдасться,
І досягнеш в житті ти вершин,
Ще й в обійми свої візьме щастя,
Бо ти гідний батьків своїх син.

28.09.2021 р.