Золотоверхий Киiв

Светлана Дарящая Свет
Де древній завіт семи круч,
Де сивий тече Борисфен,
Народжена Київська Русь,
І місто стоїть іздавен.

Приспів:
Київські дахи,
І летять птахи.
Розцвітає знов
Юність і любов.

Там золото храмів сія,
Вітаючи сонячний день,
Бузок там на схилах буя,
Мелодії ллються пісень.

Приспів:

Мій Київ, колиско моя,
Не вадить тобі часу плин,
Ти будеш тут вічно стоять,
І храмів лунатиме дзвін!

Приспів:


23.09.2021
м. Київ
Олег Слєпцов
Древній Київ
Гобелен. 2001. 51х251 см.