Константин Осауленко. Синие подснежники

Евгения Федосюк
Синие подснежники

https://youtu.be/geOSsJ024_s

Вспоминай, вспоминай
Эти первые тёплые дни,
Где цветы нам дарила весна
С ними в роще мы были одни,
Окунувшись, в огней синеву
Ты сказал: «Я тебе их сорву»
 
Синие подснежники
Весной мне подари
Синими подснежниками
Жизнь мне озари!
 
Первые цветы весны
Как любви нашей робкое пламя
Быстро вянут, уходят, как сны,
От холодных ладоней, оставив лишь память
Позабудешь их ты, больше им не цвести,
Только я навсегда сохраню их в пути
 

Сині проліски

Пригадай, пригадай
Те найперше весняне тепло,
Ми ходили у гай,
Нам так хороше разом було.
Перші квіти цвіли, як вогні голубі,
Ти сказав: Я зірву їх тобі!
 
(Приспів:)
Сині, сині, сині проліски
Подаруй мені на провесні.
Сині, сині, сині проліски
Принеси мені скоріш на провесні!
 
Перші квіти весни,
То кохання несмілий вогонь,
Швидко в'януть вони
Від холодних байдужий долонь.
Більше їм не цвісти, і забудеш їх ти,
Тільки я збережу на завжди!