Вереснева н ч заховалась в снах

Наталия Голомоза 2
Вереснева ніч заховалась в снах,
Хмароньки летять десь по небокраю,
Подих Бога чую в Біблії словах,
Кожен день її рідную читаю.
Ту єдину річ видиму лишив
Мій Господь всім людям,
Щоб досліджувать її просив
По святам своїм і будням.
Через неї Дух Святий
Так могутньо діє,
Що й вельможа, і простий
Шлях той зрозуміє.
І тому нам Бог лишив
Біблію святую,
Кожен щоб її відкрив,
Й вірить став вживую.