Сегодня траур - завтра песня

Андрюша Рошкович
Чому відкриті рани довго гниють?
Чому нема в аптеці мазі для життя?
Коли червоним стало біле
Хоча й без змін усе довкілля
Як впоратись із цим дебільним
Не зрозумілим відчуттям.


Не легко існувати тим, хто не уміє
Наводити приціл на почуття.
Попав у свої власні ґрати
Не починай — не вмієш грати.
Як розпочав — куди тікати
Уже нема для забуття.

Нема ні спраги, нема ні апетиту
Так темно там, де навіть світло!
В лікарні тільки "розведуть".
Папір з рецептом віддадуть
Та тільки серце не спасуть
Ніякі антидепресанти в світі.

Невже себе так важко взяти в руки?
Начхай на все, щоб більше не хворів!
Навчитися сприймати дійсне:
Не важко, головне не пізно:
Сьогодні траур — завтра пісня,
В якій сумних не буде слів!