Збiрка Солнечный дождик. Книжные новинки ПМР

Поэты Прозаики Приднестровья
Збірка літературних творів для дітей молодшого та
середнього шкільного віку «Солнечный дождик».

Спілка письменників  та Республіканський літературний фонд Придністров’я за підтримки Державної служби з культури та культурної спадщини здійснили видання збірки літературних творів для дітей молодшого та середнього шкільного віку «Солнечный дождик».

(pointer)Письменники та поети нашої республіки написали для юних читачів вірші, оповідання та загадки всіма офіційними мовами – молдавською, українською та російською.
 
(pointer)Прикрашена книга чудовими кольоровими ілюстраціями – це малюнки учнів художніх шкіл Бендер і Тирасполя.
Обкладинка виконана за малюнком «Барви рідного краю» Анастасії Колесникової, учениці ТДХШ.
Автори та видавці сподіваються, що видання сподобається юним шанувальникам рідного слова.

Источник:
Газета "Гомiн",