Be understandable for others

Омелия Ом
"Be understandable for others"
won’t bring you happiness,
but rather
you'll see the difference.
Lovely World.
In Whole there are many sides:
the North
won’t meet the South.
Only you
can see the Land I gave to you.

6.9.2005

"Быть понятной для других"
не принесёт тебе счастья,
скорее
ты увидишь разницу.
Мир прекрасен.
В Целом есть много сторон:
Север не встретится с Югом.
Только ты
можешь видеть землю, которую Я дал тебе.