The poetry is like the music

Омелия Ом
The poetry is like the music.
The rhythm of World is so amusing,
so surprising, lively one.
You can enjoy it like the sun.
It’s warm and breathable like air,
with flowers which blow there,
with singing birds and happy child,
who plays with World. You are alive.
You are a Being. Mighty Light
supports existence. You can see
like all continuously brought by Sea
of Love, the Hope and the Faith. Your way
continuously, I can say,
be followed by mighty Angels.
You see the difference from your angle,
but only Whole can exist.
And you for sure be released
from all your borders and from what
you see as difference. Not the plot
is played by beings in this World.
Enjoy the sun. It brings the code
for seeing all as One at Whole.
The Whole only. You are alive.
You are not lonely. You'll survive.

6.9.2005

Поэзия подобна музыке.
Ритм Мира такой забавный ,
такой удивительный, живой.
Ты можешь наслаждаться им как солнцем.
Он теплый и дышащий как воздух,
с цветами, которые развеваются там,
с поющими птицами и счастливым ребенком,
который играет с Миром. Ты жива.
Ты - Существо. Могучий Свет
поддерживает существование. Ты можешь видеть,
как все постоянно приносится морем
Любви, Надежды и Веры. Твой путь
постоянно, Я могу сказать,
будет сопровождаться могучими Ангелами.
Ты видишь разницу со своего угла,
но только Целое может существовать.
И ты обязательно будешь освобождена
от всех своих границ и от всего,
что ты видишь как отличие. Не заговор
разыгрывают существа в этом Мире.
Наслаждайся солнцем. Это приносит код,
как видеть всё как Одно целое.
Только Целое. Ты жива.
Ты не одинока. Ты выживешь.