Ворожила ночь

Людмила Прилуцкая
Місяць тихо пропливає
Скибкою в вікні...
Свічки полум'я хитає
Тіні на стіні...

На віконці плаче свічка
Золото-руда ....
Тихо-тихо ходить нічка,
В хату загляда...

Обриває листя вітер,
Кидає в вікно...
Ночі стримане графіті,
Витер дощ давно...

Ніч розмотує сувої-
Полотном туман...
свічки полум'я рудої,
Крапа віск у жбан...

Знов до ранку я від болю
Очі не зімкну...
Ворожила ніч "на долю"
Двом.... не на одну.....
12.10.21