Як хитрий лис

Диана Гудолл
***

Як хитрий лис ти вмієш говорити,
І маєш здібність всі недоліки прикрити.
Сподобатись, заворожити,
І так підступно можеш обдурити...

Як пес, ти лащитися вмієш,
Прощення легко зможеш ти добитись,
Прикинутись закоханим і вірним,
А потім словом вдарити негідним...

Як птах співучий можеш щебетати,
Та радість нескінченну дарувати.
Розцілувати вмієш, догодити,
Безболісно забути й розлюбити...


картинка з інтернету