Господу

Людмила Прилуцкая
Твоє я, Господи, творіння,
Гріховне...хто оці?

Небагатьом ти дав прозріння
А решта - в мороці...

Твоя я, Господи, навіки,
Вдягнув "на гак",

Крізь темні ночі, болю ріки,
Без тебе як?

Твоєю тишею святою
Душа сповна...

І ти рятуєш світ від болю
Ковтком вина...

І ти тримаєш мою душу
Бо пустка й ніч,

І знов я обирати мушу
Між протиріч...

12.10.21