Сумую

Диана Гудолл
Сумую за Києвом шумним,
За чашкою кави  у "Дрімі",
За вітром Дніпра у волоссі,
І дотиком сонця на шкірі...

Сумую за потягом людним,
Вагоном, що мчить до Майдану,
За сміхом в компанії дружній,
За сервісом ресторану...

Сумую за ранком в дорозі,
Прильотів табло терміналу,
За гостем, що вже на порозі,
Свої розмістив чемодани...

Сумую за крилами в небі,
Обіймами у Жулянах,
Вечерею разом з тобою,
Таксі, що везе нас п'яних...

Сумую за тим, як за руки,
Гуляємо по Оболоні,
За ніжним твоїм поцілунком,
Як куриш ти на балконі...

За справжнім життям сумую,
За межами інтернету...

Фото автора і фото кота автора :(