Подаруй менi крила, мамо

Диана Гудолл
***
Подаруй мені крила, мамо,
Щоб я з легкістю гори долала,
І усі свої негаразди, щирим сміхом
В друзки розбивала.

Подаруй мені просто обійми,
Загорни мене в ковдру любові,
Я поплачу тобі, як маленька,
Знов відчувши теплі долоні.

Напої мене чаєм з малиною,
Як в дитинстві коли я хворіла,
Щоб метеликом кольоровим
Моє серце від щастя мліло...

Нагодуй млинцями смачними
З полуничним солодким варенням,
Посвари за обсмоктані пальці,
І за плями в моїм сьогоденні...

Погукай мене голосно ввечері,
Як з балкона раніше гукала,
Приголуб мене світлою казкою,
Щоб надія моя не вмирала...

Помолися за мене, ненько,
Знаю я,  Господь тебе чує,
В материнській молитві є сила,
Що від всього мене врятує...

Фото автора