Свiтова, глобальна, бактерiальна

Диана Гудолл
Світова, глобальна, бактеріальна...
Підступна, тиха, мовчазна іде...
А ти все спиш і досі віриш,
Що хтось піклується про тебе,
Живеш у матриці мобільній,
І думаєш тебе мине...
А хтось всю ніч благає Бога:
"Спаси та захисти її..."
Щоб знову рабству тут не бути -
Шануй, читай, та вчи...
Тримай свій міцно щит і меч
Завжди за Конституцію!

Фото з мережі