Пив неба осени. укр

Людмила Петрук
Пів неба осені,
А пів,- ще літо гріє...
Пів неба хмар,
А пів,- ще золота,-
У променях купається і тліє,
Бо, на порозі,осені пора.

Пів неба ластівок,
А пів,- вже журавлячі...
І так не хочеться прощатися з теплом,
Та прокидатись ранком моросячим,
Що прохолоду сіє за вікном.