Роздуми...

Татьяна Польчук
В житті бувають і такі моменти,
Які розбились на фрагменти
І ніби я все розумію ,
Але в єдино склеїти не вмію.
І намагаюсь десь дізнатись,
Думки свої прошу зібратись
Не покидає мене ціль,
"Зберись ,ти можеш більше- залиш лінь"!
Багато що я можу зрозуміти,
Хоча здається ,я пуста..
Для тих з ким я не хочу все ділити ,
Що маю в голові і не виношу на уста.
Кому мій всесвіт не цікавий,
Я відпускаю тих людей,
У кожного своя уява ,
Як відчувати світ ,як проживати день.