Дожди всегда приходят вовремя. укр

Людмила Петрук
Дощі завжди приходять вчасно,-
Розмитий день за білим склом...
Там осінь править одновласно,-
Встеляє землю полотном.

Барвисті ковдри розкидає,-
Рожеві, сиві, золоті...
Та всі сліди дощем змиває,
Всі фарби, суми і журби...