Ось на порозi вже морози

Александр Цихач
Ось на порозі вже морози,
А незабаром буде сніг ...
Минули вже осінні грози
І лист упав до моїх ніг ...

Похмуре небо зажурилось,
Хмаринки чорні, наче сталь,
Минуло літечко, минуло,
Лиш залишилася печаль ...