А нужно ли нам то

Любовь Тильман
Чи так потрібно те, про що ми мріємо,
Що мариться десь там в далечині?!
Адже, часом, самі не розуміємо,
Як краще відповісти: «так» чи «ні»,
І достеменно інколи не знаємо,
Що поза рогом: радість, тло біди...
А то, на що так пристрасно чекаємо,
На жаль приносить щастя не завжди.

;
А нужно ли нам то, о чем мечтаем,
Что мнится раем где-то вдалеке?!
Порой и сами мы не понимаем,
Что призываем в грусти и тоске.
И часто мы доподлинно не знаем,
Что за углом там: радость ли, беда ...
А то, чего так страстно ожидаем,
Увы, приносит счастье не всегда.