МАМI на рiчницю

Светлана-Фотини Завьялова
Дощ зіграв на струнах –
Струнах сліз і горя.
Гірко так і сумно –
Ми не були поряд.

Ми близькі не були.
Надто різні, мамо.
Стільки злив майнуло –
Ніби і не з нами.

Стихли крик та гамір.
Витер сльози вітер.
Вже й не вимагаю –
Можеш не любити.