Це буде зовсiм iнша осiнь

Рина Берри
Це буде зовсім інша осінь:
така спокійна і мінлива.
Проте знайду я вірний спосіб,
щоб листопад був часом дива.

У низці щирих забаганок
так хочеться твоїх торкань,
прокинутись удвох під ранок
і мліти від твоїх зізнань.

Твої жагучі поцілунки
прямують у жіночу душу.
Я мріяла про ці стосунки,
тож обіцянку не порушу.