Ночь укр. рус. англ

Анна Прянникова
Українською

Ніченька місячна, зоряна, ясная.
Знову як вогник палаю,
Ніжний коханий, солодкий, жаданий
Тiло мое полихае.

Ніжно торкатися до твого молота,
Силу його відчувати,
Яскраве бажання несе мене вгору
Ми будем разом злітати.

Понад рікою і понад хмарами,
Ми здійнялися с тобою.
Вибухи сильних яскравих огразмів
Нас підняли над землею.

В очі дивлюсь і там бачу весь світ,
Соки сплелися наче хаща,
Жити без тебе тепер я не можу,
Я без тебе - пропаща!

Русский
Нежная ночь, звёздная, ясная.
Я как огонь пылаю.
Нежный, любимый,сладкий, желанный
Тело моё полыхает.

Нежно касаться твоего молота,
Силу его ощущать,
Сила желанья несёт меня вверх,
Мы будем вместе взлетать

Мы над рекою и над облаками,
Ярко взлетели с тобой!
Взрывы безумных, бурных оргазмов,
Нас подняли над землей

Вижу весь мир я в твоих глазах,
Соки как джунгли сплелись
Жить я теперь без тебя не могу!
Мне без тебя не жизнь!

English

Gentle night, starry and clear.
I burn like fire today.
Delicate, sweet, desired, beloved.
My body is fire my on way.

I am touch your hammer gently,
I am feel power on it,
The power of desire carries me up
We'll take together and sweet.

 We are above the river and clouds.
 Soared brightly with you!
 Explosions of crazy, violent orgasms.
 We were lifted off the ground for you.

 I see the whole world in your eyes,
 Juices like a jungle entwined,
 I can't live without you now!
 I can't live without you, darling ;