Дорога додому

Торбина Марина
У тебе і мене єдина дорога додому
І я не боюся вже більше печальних вістей
Ми разом, ми поруч, не має ніякої втоми
І це важливіше буденних звичайних речей

У тебе і мене навіки одна спільна мрія
Любити та жити всіляким невзгодам на зло
Нехай сірі тіні летять без повернення в вирій
А вітер надії зігріє небесним крилом

Не варто жаліти, минуле вже за небосводом
Хвилини невпинні, не має часУ на жалІ
У тебе і мене єдина на двох свобода
І стежка єдина в майбутнє в вечірньому сні