I де ж метелики...

Наталия Рыбальская
І де ж мої метелики біляві,
Чи білі мухи першого сніжку?
Ще жовтень, трави завсім не зів'яли,
А я чомусь кудись спішу, біжу.

Щоб перескочить попіл листопаду -
Хронічний сум, нестачу кольорів.
Щоб білий сніг укрив весь простір саду ,
Як чистий аркуш свіжих почуттів.

Відновлення, неспокій, непокора,
Розбіг та злет у синю височинь...
Мабуть впадуть сніжинки
У вівторок...
А поки зупинись та відпочинь...