xxx

Славамир Адамович
xxx
                Til  Deg...
Адно кароткае імгненьне
яна была
маёю музай і натхненьнем
пакуль мяла
і замятала завіруха
мае сьляды
у Каралеўстве горных духаў
і атлантычнае вады...