Шануйте маму, бо приходить час

Владимир Багарт
Шануйте маму, бо приходить час,
Коли, ти, як не клич її, не прийде.
Вона з небес милується на нас
Що поруч, вже не подаючи виду.

Звичайно, щось і сказано не так
У відповідь на мамині моралі,
Але до неї не, сядеш на літак
Ні зараз не злітати, ні надалі.

А восени вона в'язала вам,
Щоб ви не замерзали, теплі речі
Не забувайте, та шануйте мам,
Поки вони від вас ще недалече.