Молитва янгола

Ева Сокол 2
Хіба іще щось в цьому світі значимо?
Вакцини, пандемії,- хай їм грець!
"Відбудеться усе, як те призначено"'-
сказав мені старесенький чернець.
А я не вірю в нелогічні правила,
не вірю у закони чинних влад.
До Бога свОго янгола відправила,
щоб був подалі від брехні і зрад,
від утисків, обмежень і насильства,
що нищать душі найстійкіших з нас;
подалі від безумного суспільства,
діяння кОтрого розсудить час.
Хай перед Богом молиться за маму
аби зуміла все прийнять, як слід:
і геноцид, і всепланетну драму,
і безліч непоправних, страшних бід.
Хай та молитва серце укріпляє,
хай душу від наруги захистить...
Щоби колись відкрилась Брама Раю
і я зустрілась з сином хоч на мить.