Офшорократия

Шишикин Александр
Як подохнуть, поховайте,
Чортів не в могилу!
Та й не в степу широкому,
Та й не в яру глибокому,
Не в Країні милій.

Спаліть тіла, псам віддайте,
Якщо їсти будуть.
Лихим словом поминайте,
На поминках заспівайте,
То чорти, не люди.

Вже докралися до ручки
Клептопани владні. 
Транші йдуть в офшорні кучки,
Повідрубувать би ручки,
Граблі держивладні.

Кричать: "Слава Україні".
А творять розруху.
Плач людей землею лине,
А для них то крик скотини,
Ласкає їм вуха.

Це не влада люди добрі,
А крисине житло. 
Вужі, жаби, п'явки,кобри,
Із мандатом лиш хоробрі,
Єлітарне бидло.

Ліберасти демонкрасти,
Свині прикоритні.
Вже не можуть щоб не вкрасти,
Члени владні свино-касти,
Народу огидні.

Вірші про політику і не тільки:
https://t.me/politikstih