У кожнае iстоты ёсць сваё жытло...

Люба Солошина
У кожнае істоты ёсць сваё жытло –
Дом ці шпакоўня, ці кубло...
У іх гармоніі – душы маёй святло.
Хай не знікае век яно!


Фота: Уладзімір Сцяпан (Рэспубліка Беларусь), апублікавана ў Facebook