ЧУЙ МЕ!

Генка Богданова
Автор: Генка Богданова


В гора от чувства, силни и страстни,
изгубена страда наранена душа.
Уплашена  скита тъжна, нещастна,
пътеката търси към теб – Любовта.

Но хладни и мрачни, посрещат я само
тъмните сенки на гневни слова.
Къде ли е твоята обич голяма?
по пътя към нея – гневът избуя.

Отчаяно търси  пътеката вярна
към сърцето ти, с нейното вярно сърце.
Кой обсипа пътеката с думи коварни?
Като лавина обидата в тебе расте.

Не оставяй думите – плевели страшни-
да обсебят сърцето ти, да го пленят!
Изтръгни ги – грозни, ненужни и прашни,
отвори към сърцето й предано път