Уже в стоги отправились копицI...

Станислав Калиниченко
Вже літо повертається на осінь, 
Вже побуріло листя,  та  трава.   
А десь на небі проступає просинь,
Бо осінь   завойовує  права.
               

Уже в стоги от правились копиці,
Уже рілля  розроблена  на пар.
І у селян   залишились  дрібниці,   
І  можна  вирушати до «Канар».

Та жаль оце, не пам'ять про минуле, 
Яке,  писалось  про далекий вік.   
А це про те,  що миттю промайнуло,
Коли мені,  лиш виповнився рік . 
                10.2021